پاورپوینت کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا

پاورپوینت کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا

فرمت فایل : ppt

حجم : 619

صفحات : 21

گروه : صنایع و صنایع غذایی

توضیحات محصول :

تحقیق بررسی فناوری نانو در بسته بندی غذا

نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است.

.

کاربرد های نانوفناوری در حوزه بسته بندی

1)بهبود بسته بندی مواد غذایی نانو فناوری , فرآیندهایی برای بهبود و توسعه صنعت بسته بندی غذا ایجاد کرده است.بسته بندی ضد می یکی از مهم ترین کاربرد های بسته بندهای مواد غذایی است. اگرچه در حال حاضر به دلیل مشکلات تولید تعداد کمی از این محصولات وجود دارند.همچنین نوع بسته بندی مواد برروی قیمت نهایی موثر است.

.

از ماده مونت موریلونیت به عنوان افزودنی به محصولات نانو کامپوزیت استفاده می شود. افزودن 3-5 درصد از آن سبب ساخت پلاستیک های سبک تر ، قویتر، دارای مقاومت حرارتی بالا تر و خواص استقامتی بهتر در برابر اکسیژن ، دی اکسید کربن، رطوبت  وفراریت می گردد. این مواد همچنین می تواند در کارخانه جات  آبمیوه و لبنیات برای بسته بندی غذایی به کارروند و یا در بطری های نوشیدنی های گازدار  کاربرد داشته باشند .

قیمت محصول : 5000 تومان

دانلود

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بسته ,بندی ,نانو ,فناوری ,کاربرد ,مواد ,بسته بندی ,فناوری نانو ,مواد غذایی ,بندی مواد ,کاربرد فناوری ,پاورپوینت کاربرد فناوری
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حرف دل The MFG حقوق عمومی Josh ویستا سازه آموزشگاه فنی و حرفه ای آتی گام شهرستان نجف آباد این زندگی وکیل اداره کار در مازندران بابل خبري